KÆRE PRAKTIKANT

 Dette er hjemmesiden for dig, der har valgt at rejse til Filippinerne for at tage din praktik I Cebu. Her kan du finde alt om praktikkens indhold og praktiske informationer, der kan være nyttige både før og under din rejse. Du kan også få hjælp til at finde et sted at bo, lære om byen Cebu City og få fyldige beskrivelser af de forskellige praktiksteder, vi udbyder. Vi håber, at hjemmesiden kan hjælpe dig med at finde svar på alle dine spørgsmål.

Rise Above ønsker dig et godt praktikophold, og vi håber, at du kommer til at elske Filippinerne lige så højt, som vi gør.

God fornøjelse.

OM RISE ABOVE

Organisationen blev grundlagt i 2000 og varetages dagligt af familien Hansen, som består af ægteparret Flemming og Elisabet og deres datter Susanne. Udover familien Hansen arbejder Gabriel og Marie Tangalin, Abigail Biard og Jenny Pityo også med de daglige gøremål, projekter og vedligeholdelse. Kontoret emmer altid af liv, og organisationen er båret af benhårdt fodarbejde og en masse velvilje til at hjælpe folk med små eller ingen midler.

Rise Above har igangsat diverse sociale projekter i og omkring Cebu City. Indtil videre arbejdes der med følgende projekter:

  • – Tandlæge- og tandbørstningsprogrammer

  • – Community-center (for socialt udsatte mødre og børn)

  • – Livelyhood-programmer (hjælp til selvhjælp)

  • – Feedings (uddeling af mad til gadebørn)

  • – Sponsorater

  • … Og mange mange flere

Du kan læse mere om organisationen her: www.riseabove-cebu.org

”Rise Above” arbejder sammen med dit seminarium i Danmark, og det er Rise Above, der fungerer som bindeled mellem dit praktiksted her på Filippinerne og din praktikvejleder hjemme i Danmark. Vi forsøger at matche dig med et praktiksted i Cebu, der lever op til dine ønsker i forhold til læringsmål og din specialisering i Danmark. Undervejs i dit praktikophold vil ”Rise Above” være din sparringspartner herude, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med alting, mens du er i praktik på Filippinerne.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt